Enostavna, hitra in varna ustanovitev podjetja

Enostavna, hitra in varna ustanovitev podjetja

ustanovitev podjetja

Naj vam ustanovitev podjetja pobere čim manj energije! 

Pot  v svet podjetništva je lahko zelo enostavna in hitra, vendar je ustanovitev podjetja šele prva faza. Danes je pomembno uspešno poslovati, za kar je potrebno znanje, delavnost, inovativnost ter nazadnje sreča. 

Mi vam pomagamo, tako, da bo ustanovitev vašega podjetja za vas enostavna, hitra in varna. 

Tveganjem se ob vstopu v podjetniški svet ni moč izogniti, pomembno pa je, da se tveganje porazdeli oziroma zmanjša na minimum. 

Mi vam pomagamo, da bo ustanovitev vašega podjetja za vas enostavna, hitra in varna. 

Ustanovitev podjetja in ostale storitve nudimo tistim, ki začenjajo svojo dejavnost in tudi tistim, kateri že opravljajo dejavnost ter želijo razširiti obzorja oziroma podjetju odpreti vrata v tujini. Ustanovitev podjetja pri nas je 100% varna, enostavna in hitra. Naša storitev, ustanovitev podjetja,  pa je primerna, še zlasti za tiste, kateri nimajo dovolj finančnih sredstev za položitev ustanovitvenega kapitala v višini 7.500 €, ki je potreben pri ustanovitvi podjetja. 

Potek ustanovitve podjetja je zelo hiter, enostaven in varen.

Naše podjetje  ODPRI PODJETJE D.OO. vam pomaga pri celotnem predstavljenem postopku ustanovitve podjetja,  ter vas varno vodi do cilja.

Čeprav je postopek ustanovitve podjetja varen, enostaven in hiter,  bomo v  primeru težav, nejasnosti in vprašanj v zvezi z ustanovitvijo podjetja  z vami celoten postopek in vam pomagali po najboljših močeh, da boste podjetje ustanovili v varno, najkrajšem času. Tudi za zagonski kapital v vrednosti 7.500€ poskrbimo mi. Na vas je le, ko enkrat izpeljemo ustanovitev podjetja do konca, da z njim kar se da dobro poslujete in ustvarjate dodatno vrednost zase, kot tudi za zaposlene.

  •  Določiti morate lastnika (minimalno 1), zastopnika (minimalno 1) ter po želji tudi prokurista, kateri pa ni obvezen.  
  • Določiti morate tudi  naziv podjetja, dolgi naziv podjetja, registriran naslov podjetja ter dejavnosti, katere bo vaše novoustanovljeno podjetje upravljalo.
  • Vsi lastniki ter zastopniki se morajo ob ustanavljanju podjetja zglasiti na VEM točki, kjer bomo skupaj izpolnili vlogo za vpis v sodni register, nato jo bodo oddali na okrajno sodišče, kjer bo vlogo sodišče preverilo ter najverjetneje tudi odobrilo.
  • Isti dan na banki  odprete ustanovitveni račun, kamor bomo položili obvezen osnovni kapital v višini 7.500 €. 
  • Ko je podjetje ustanovljeno, nam vrnete ustanovitveni kapital
  • V roku enega tedna vam zagotovimo stvarni vložek v vrednosti osnovnega kapitala.

Strošek ustanovitve podjetja

Ne glede na to, da je ustanovitev podjetja enostavna, hitra in varna, je strošek zelo nizek.

Celotna investicija ustanovitve podjetja znaša samo 910€.

Cena vključuje pripravo celotne dokumentacije ustanovitve podjetja,  vodenje skozi postopek ustanovitve na Vem točki in banki, polog ustanovitvenega kapitala, in kar je danes, zaradi nove zakonodaje, najbolj pomembno, v ceni je vključena cenitev stvarnega vložka, ki ostane v podjetju, kot osnovni kapital.  Prav tako pa prejmete še bon v vrednosti 20€ za tisk vizitk pri podjetju Magma Media.

Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje

 

Preverjanje

https://www.facebook.com/KupiPodjetje/

Za vse dodatne informacije pokličite 070 444 222 ali pišite na nina@odpripodjetje.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja