odkup / prodaja d.o.o.

Odkup podjetij

Je vaše podjetje prenehalo s poslovanjem in nima dolgov ter dodatnih obveznosti? Želite zapreti lastno podjetje in se izogniti stroškom, ki nastanejo ob zaprtju podjetja?

Podjetje lahko odkupimo mi, zato vam podjetja ni potrebno zapreti.

Mi odkupimo vaše podjetje, vi pa se pri tem izognete papirnati birokraciji, ki nastane pri zapiranju podjetja.  Prav tako se, v kolikor se odločite za prodajo podjetja, izognete nepotrebnem izgubljanju časa in stroškom zapiranja podjetja, ki v povprečju nanesejo od 400€ do 1.500€, ter s prodajo podjetja celo zaslužite nekaj denarja.

V kolikor vas prodaja podjetja zanima, nas pokličite za odkup podjetja, našli vam bomo kupca;  031 550 333!

 


 

 

Prodamo

novoustanovljeno podjetje –  d.o.o., ki še ni nič poslovalo. Registrirano je za opravljanje gradbenih dejavnosti.  Podjetje je vpisano v register davčnih zavezancev in nima zaposlenih. Transakcijski račun je odprt pri NLB.

2kupipodjetje

 

V kolikor vas zanima nakup, pokličite na številko 031 550 333 ali pišite na nina@odpripodjetje.si.

 

 

 

 


 

Prodamo

letos ustanovljen d.o.o., ki je brez obveznosti in dolgov. Trenutno je  v njem zaposlena ena oseba. Podjetje je vpisano v register davčnih zavezancev, registrirano ima dejavnost za trgovino in posredništvo. 3kupipodjetje

V kolikor vas zanima nakup, pokličite na številko 031 550 333 ali pišite na nina@odpripodjetje.si.

 

 

 

 


 

Prodamo

Zaradi nove poslovne priložnosti   se prodaja podjetje, brez dolgov in obveznosti. 1kupipodjetjeUstanovljeno je bilo letos. Podjetje je vpisano v register davčnih zavezancev. Glavna dejavnost je trgovina in posredništvo. 

 

Za več informacij lahko pišete na nina@odpripodjetje.si ali pokličete na 031 550 333.