Ponudba za nakup podjetja

Ponudba za nakup podjetja

nakup podjetja

Nakup podjetja

V kolikor želite prejeti našo ponudbo za nakup podjetja, lahko v spodnji obrazec vpišite osnovne podatke o vašem bodočem podjetju (lastništvo, zastopništvo, prokurist ter dodatne informacije), mi pa vam bomo na podlagi prejetih podatkov, na vaš elektronski naslov posredovali neobvezujočo ponudbo za nakup podjetja, skupaj s cenikom.ž

Mi vam pomagamo, da bo nakup vašega podjetja za vas enostaven, hiter in varen. 

Ustanovitev podjetja in ostale storitve nudimo tistim, ki začenjajo svojo dejavnost in tudi tistim, kateri že opravljajo dejavnost ter želijo razširiti obzorja oziroma podjetju odpreti vrata v tujini. Ustanovitev podjetja pri nas je 100% varna, enostavna in hitra. Naša storitev je primerna  zlasti za tiste, kateri nimajo dovolj finančnih sredstev za položitev ustanovitvenega kapitala v višini 7.500 €, ki je potreben pri ustanovitvi podjetja. 

Naše podjetje  ODPRI PODJETJE D.OO. vam pomaga pri celotnem predstavljenem postopku nakupa podjetja,  ter vas varno vodi do cilja.

Čeprav je postopek ustanovitve podjetja varen, enostaven in hiter,  bomo v  primeru težav, nejasnosti in vprašanj v zvezi z ustanovitvijo podjetja  z vami celoten postopek in vam pomagali po najboljših močeh, da boste podjetje ustanovili v varno, najkrajšem času. Tudi za zagonski kapital v vrednosti 7.500€ poskrbimo mi. Na vas je le, ko enkrat izpeljemo nakup podjetja do konca, da z njim kar se da dobro poslujete in ustvarjate dodatno vrednost zase, kot tudi za zaposlene.

  •  Določiti morate lastnika (minimalno 1), zastopnika (minimalno 1) ter po želji tudi prokurista, kateri pa ni obvezen.  
  • Določiti morate tudi  naziv podjetja, dolgi naziv podjetja, registriran naslov podjetja ter dejavnosti, katere bo vaše novoustanovljeno podjetje upravljalo.
  • Vsi lastniki ter zastopniki se morajo ob ustanavljanju podjetja zglasiti na VEM točki, kjer bomo skupaj izpolnili vlogo za vpis v sodni register, nato jo bodo oddali na okrajno sodišče, kjer bo vlogo sodišče preverilo ter najverjetneje tudi odobrilo.
  • Isti dan na banki  odprete ustanovitveni račun, kamor bomo položili obvezen osnovni kapital v višini 7.500 €. 
  • Ko je podjetje ustanovljeno, nam vrnete ustanovitveni kapital
  • V roku enega tedna vam zagotovimo, stvarni vložek v vrednosti osnovnega kapitala.

 

Za več informacij pišete na nina@odpripodjetje.si ali pokličete številko 070 444 222

 
 

Preverjanje

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja