Registracija podjetja

Registracija podjetja

ustanovitev podjetja

100% varna registracija podjetja

Naše podjetje  ODPRI PODJETJE D.OO. vam pomaga pri celotnem  postopku registracije podjetja,  ter vas varno vodi do cilja.
Čeprav je postopek registracije podjetja varen, enostaven in hiter,  bomo v  primeru težav, nejasnosti in vprašanj v zvezi z ustanovitvijo podjetja  z vami celoten postopek in vam pomagali po najboljših močeh, da boste podjetje registrirali v varno, najkrajšem času. Tudi za zagonski kapital v vrednosti 7.500€ poskrbimo mi. Na vas je le, ko enkrat izpeljemo ustanovitev podjetja do konca, da z njim kar se da dobro poslujete in ustvarjate dodatno vrednost zase, kot tudi za zaposlene.

 

Potek registracije podjetja je zelo hiter in enostaven

  • Registracijo d.o.o. za vas uredimo 100% varno, postopek je speljan v treh korakih!
  • Vi izberete le ime in dejavnost podjetja ter določite zakonitega zastopnika in sedež podjetja.
  • Mi pripravimo  dokumentacijo, ki je potrebna za registracijo podjetja.
  • Z vami obiščemo VEM točko, kjer oddamo vlogo za vpis podjetja v sodni register.
  • Verjamemo v svojo storitev, zato vam nudimo varno ustanovitev s 100% garancijo na zadovoljstvo!
  • Podjetje 100% varno registriramo direktno na vaše ime, tako da vplačan osnovni kapital v višini 7.500 EUR,  v obliki stvarnega vložka ostane v podjetju!

Strošek registracije podjetja

Strošek registracije podjetja znaša 910 eur. Cena vključuje pripravo celotne dokumentacije za ustanovitev podjetja (d.o.o.) in  vodenje skozi postopek na Vem točki ter banki. Prav tako pa prejmete še bon v vrednosti 20€ za tisk vizitk pri podjetju Magma Media d.o.o.. Cena vključuje tudi polog ustanovitvenega kapitala v višini 7.500€.

Ker pa je v veljavo vstopil nov zakon ZGD, ki pravi, da svojemu podjetju ne smete več dolgovati ustanovitvenega kapitala vam, v kolikor mislite, da kapitala ne boste morali vrniti, ponujamo rešitev in sicer, da poravnate dolg do svojega podjetja s stvarnim vložkom – cenitvijo našega programa.  Cenitev za naše stranke znaša samo 490€.

Za več informacij lahko pišete na nina@odpripodjetje.si ali pokličete na 070 444 222.

Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje

 

Preverjanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja